Lomauttamiseni päivänä menin laulutunnille ja samana iltana vielä karaokebaariinkin. Lauloin tukka putkella Kannelmäen juna-aseman vieressä sijaitsevassa Sitrassa noin 12 laulua melkein peräjälkeen. Illan saldona oli vahva, tukkoinen ja sitkeä kurkkukipu, joka on jatkunut tähänkin päivään asti. Melkein jo ehdin huolestua siitä voinko mennä laulutunnille tällä viikolla ollenkaan.

Soitin Lapinjärvelle seuraavana päivänä ja minulle annettiin kaksi vaihtoehtoa: Ensin otan palkatonta HSL(Henkilökohtainen syy) lomaa, jonka aikana etsin aktiivisesti uutta paikkaa. Lomaa jatkuu kunnes löydän uuden paikan, tai kunnes HSL-kiintiöni on käytetty loppuun, minkä jälkeen joudun palaamaan entiseen paikkaani. Ilmoitin ehdoista Uomarinteen rehtorille. Vaustaukseksi sain, että heillä ei ole varaa sijoittaa työvoimaa muualle kuin siihen luokkaan josta minut poistettiin. Minun täytyy siis löytää paikka muualta. 

Katselin Sivarikeskuksen sivuilta avoimia paikkoja Vantaalta. Toinen olisi ollut Tikkurilassa ja toinen(wau!) aivan entisen paikkani vieressä. Paikka on Vantaankosken srk:n Louhelan kirkossa ja työ olisi sisältänyt lähinnä vahtimestarin hommia. Noh, soitin sinne tässä jonkin aikaa sitten, mutta heillä olikin jo sivari. FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU~~

Okei. Fiilis on nyt vähän semmonen, että en jaksa mitään paikkoja tässä haeskella. Muut paikat Helsingin ja Espoon alueella eivät tunnu vaivan arvoisilta koska ne ovat a) hemmetin kaukana b tylsiä. Jos Luoja suo tässä minulle jonkin sivaripaikan tulla niin tapahtukoon sitten. Muussa tapauksessa rupeaa jo tekemään mieli mennä totaalikieltäytyjäksi.