Olen tässä jo jonkin aikaa harjoittanut epätavallista unirytmiä. Tapasin mennä nukkumaan kuudelta aamulla ja herätä kolmelta päivällä. Ajatuksena oli jo valmiiksi totuttautua mahdollisessa uudessa työssäni vaadittavaan unirytmiin. Noh, tähän asti lukenut tietää miten siinä työnhaussa kävi :P. 

Unirytmi jäi päälle ja ajattelin sen olevan kivaa vaihtelua normaaliin päiväjärjestykseen. Miinuspuolena on, että "normaalin" rytmin mukaan taaplaavien ystävieni tapaaminen rajoittuu päivällä muutamaan tuntiin--lähinnä aamupalan ja pakollisten koneella jumittamisten takia. On muuten hassua valvoa kunnes vasta siinä aamulla viiden maissa alkaa väsyttämään. 

Asiaan: Kävin eilen veljelläni ja sisarellani Myyrmäessä ja talloa tepsuttelin ehkä puolen yön maissa ohi Myyrmannin kauppakeskuksen kohti kotia, kun kuulin yhtäkkiä edestäpäin huutoa. Katsahdin eteeni ja näin kivenheiton päässä jonkun aikuisen miehen heittämässä lumipalloa läheiseen pihaan menevän henkilön niskaan ja huutavan jotain josta en saanut selvää. Terästäydyin mahdollista sankarillista konfrontaatiota varten ja astelin eteenpäin. Edellä mainittu mies käveli katua minua kohti ja yhtäkkiä pysäytti minut. Hän kysyi minulta englanniksi, että haluaisinko käydä hänen kanssaan lumipallosotaa.

Tipuin aivan täydellisesti! Mitäs perhanaa :D. 43-vuotias--kuulin häneltä jälkeenpäin--Brittimies haluaa käydä lumipallosotaa täysin ventovieraan Suomalaisen jolpin kanssa^^. Asiaan saattoi vaikuttaa vankka humala, mutta mies oli täysin tosissaan ja sanoipa aloittaneensa lumipallo-otteluja myös minua vanhempien miesten kanssa. Noh, tuumasta toimeen ja vähäisen heittelyn jälkeen tämä tyyppi esitteli itsensä ja pyysi minua lähtemään baariin kanssaan :P. "You're one heck of a snowballfighter mate".

Pakkohan se oli suostua, joten kävelin hänen kanssaan yhtä matkaa takaisin Myyrmannin kupeeseen, jossa useimmat baarit Myrtsissä sijaitsevat. Meitä ei kuitenkaan päästetty sisään yhteenkään yrittämäämme  kuppilaan, koska ystävälläni lumipallosoturilla oli jostain syystä porttikielto niistä jokaiseen. Hän kertoi minulle haistattaneensa pitkät jokaisen baarin henkilökunnalle. Hän kysyi minulta "Don't you ever feel like telling people to fuck off?. Vastattuani kieltävästi hän vain totesi "I quess that's the difference between you and me". 

Erosimme täysin sovussa ja lähdin taas kulkemaan takaisin kotia kohti. Olin kulkenut hieman Britin kohtaamispaikan ohitse, kun näin yhtäkkiä auton lähtevän viereisellä tiellä luistoon ja osuvan reunakivetykseen liukuen vielä hieman jalkakäytävälle. Autosta tuli jotenkin tutun oloinen Turkkilainen nuorimies ja tarjouduin auttamaan renkaan vaihdossa. Kun auto oli taas kunnossa, mies kiitti ja lähti menemään, joten minäkin tein samoin.

Tänään tajusin miksi tuo mies oli niin tuttu. Hän on Malminkartanon juna-aseman viereisessä pizzeriassa töissä :D. Juttelin hänen kanssaan käydessäni kaupassa ja kotimatkalla hän olisi tarjoutunut heittämään minut kotiin. Tämä vaikuttaa kauniin ystävyyssuhteen alulta^^.