2001298.jpg

Oh. Onpas hienoja ominaisuuksia tässä hökötyksessä. Eikö olekin nätti kuva? Olisi niin siistiä näppäillä itse kuvia kameralla ja sitten latailla oman mielensä mukaan niitä tänne tekemään pointin. Mutta asiaan.

Viiden viikon pituinen kesälomani alkoi eilen. Olen jo kaavaillut kaikennäköistä aktiviteettia itselleni kesän ajaksi. Pääasiassa se tekeminen koostuu ketjuvierailemisesta, eli vuoronperään käyn kaikkien tuttujen ja ystävien ja sukulaisten luona. Siinä sitä aikaa kuluu, vaikka toki en voi vaivata ketään kohtuuttomasti kuokkimalla heidän luonaan kauempaa kuin on säädyllistä. Siksi ajattelin silloin tällöin myös käydä laulamassa kaduilla. Se on nimittäin yksi asia, mitä minä pystyn tekemään Herran kunniaksi. Kun on Isä suonut hieman nuottikorvaa, ääntä ja kitaransoittotaitoja ynnä esiintymisvarmuutta, niin miksipä en menisi laulamaan ihmisille Jumalasta?

Juuri nyt nautin kiireetöntä iltapäivää rakkailta Mauritaniaan muuttavilta veljeltäni ja sisareltani sosialisoimieni gospelmusiikki-levyjen, makeisten ja kermaisen teen seurassa. On muuten ihme juttu tuo kerma. Kun olen päässyt sen makuun, niin nyt ei mieleni tee muuta kahvin tai teen seurassa juoda. Luxusta.

Kävinpä muuten pitkästä aikaa maallisen isäni luona. Kännissä kuulemma jo kolmatta päivää putkeen. Hänet lomautettiin töistä muutamia kuukausia sitten. Tekee pätkätöitä suvun yrityksessä ja korjailee käytettyjä autoja kaverinsa luona, mutta sillä ei lyö leiville. Sisko juo isän kanssa silloin tällöin ja polttaa tupakkaa. lopetti opiskelunsa vaatetusalan ammattikoulussa jossain vaiheessa. Isoveli asuu äidin luona vihdissä. Juo ja miettii elämän tarkoitusta. Ja kuulemma pieninkin sisareni on aloittanut polttamisen. Äiti taas ajattelee perustaa oman yrityksen.

Ei heistä taida kukaan oikein uskoa Herraan. Siksi, jos tunnet myötätuntoa perhettäni kohtaan, niin rukoile heidän puolestaan. Minä teen niin myös, mutta välillä en pysty olemaan niin huolissani , että jaksaisin rukoilla heidän puolestaan kovinkaan kauaa. Kummaa. Mutta kyllähän asiat ovat hoidossa. Jumala ei ole liian heikko auttamaan.