Olen pyrkinyt viettämään lauantai päiväni raivokkaasti lepäämällä, mikä ei ole ollenkaan ollut huono asia. Lihakset rentoutuvat, mieli lepää ja ehtii tehdä muutakin kuin miettiä minkä väriset sukat haluaa tänään laittaa jalkaan töihin lähtiessä--vahvasti liioiteltuna. Lauantai on jees! Siinä on vain se juttu, että olisi hauskaa välillä myös hengailla uskisten kanssa.

Kerran tosin kävin Verkoston "Glow"-illassa, ja olihan se sen verran hauska kokemus, että on päästävä uudestaan, mutta se on vain kerran parin viikon välein. Raamatun lukeminen ja kitarointi ketaroimisen kanssa menettelevät, mutta tervehenkisen porukan tapaaminen ja heidän kanssaan sosialisointi olisivat vielä enemmän tervetullutta.

Luin kerran erään Tapani Suonto nimisen henkilön kirjan "Valmistu Jumalan Käyttöön". Ajattelin kirjan luettuani tämän kaverin ainakin olevan niin hc kristitty, että olisipa hauskaa tavata hänet. Sitten kuulin hänen olevan erään helsingissä sijaitsevan seurakunnan johtaja, ja että heillä on kokouksia joka sunnuntai. Lupasinkin samantien sisarelleni, jolta kuulin edellämainitun tiedonmurusen, tulla paikalle kuulemaan mitä Suonnolla on sanottavaa--sen verran olen kiinnostunut hänet tapaamaan.

Eipä siinä mitään huonoakaan olisi, jos innostuisin käymään siellä useamminkin:D.